HTML

Disszonáns Gulyás

Friss topikok

Linkblog

Enying mezein bodzát csepegtettél

2009.02.13. 09:12 Tőgyarcú Barom

BMW X5. Bodza. Cigány banda. Mi az összefüggés? Az enyingi cigány maffia, akik becsületes gyerekek. Nem bántanak senkit. Békés népek. Kimennek az erődre ezek a jómunkásemberek összeszedik a bodzát, majd a fárasztó, verejtékes nap után félreteszik a kemény munkával megszerzett pénzecskéjüket, hogy később gyermekeik egyetemre járhassak és ne kelljen megtapasztalniuk ezt a kemény munkát. Bodzaszedő honfitársaink munkakultúrájáról remek képet kapunk ha megnézzük mit értek el a munkájukkal. Családi házat építenek, luxusautóval járnak továbbá élnek különös ízlésük szeszélyeinek azáltal, hogy rendkívüli mennyiségű aranyat aggatnak a munkában megizmosodott testükre. Eddig ezzel nem is lenne baj, de mit tesz Isten? Jönnek a szemét, fasiszta magyarok akik akadályozzák őket s munkájuk jutalma a megbélyegzés, kiközösítés. Ezek a magyarok tartják őket nyomorban, miattuk nem tudnak színházba járni, esetleg operába. Mivel nincs más szórakozásuk ezért ezek a derék emeberek bandákba verődve kirándulgatnak. Nincs ebben semmi. Legutóbb Siófokra kirándultak. A gaz magyarok ebben még nem korlátozzák őket.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dgulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr1940473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2009.02.13. 09:27:57

Nem ide tartozik, de volt egy cigany osztalytarsam altalanos iskola 3.-4. osztalyaban, olyan 92-93 magassagaban, aki kepes volt 9-10 evesen arra panaszkodni, hogy azert buntetik meg a rossz magaviselete miatt, mert cigany. Engem meg azert buntettek, mert megerdemeltem...
Szoval ez csak ugy eszembe jutott:)

loldongs (törölt) 2009.02.13. 18:56:04

te aztán ontod a posztokat!

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.14. 17:15:23

@r_: Elnézést azoktól akik várták a posztot nem voltam itthon.
süti beállítások módosítása