HTML

Disszonáns Gulyás

Friss topikok

Linkblog

Ophélie Bretnacher titokzatos eltűnése

2009.02.13. 08:07 Tőgyarcú Barom

Furcsa ügy ez. Továbbá rendkívül érdekfeszítő bár nem meglepő bár egy kicsit mégis. Arra gondolok, hogy a rendőrségnek fingja nincs arról mi történt, ez a rész nem meglepő. Maga az ügy viszont furcsa. Egy fiatal lány éjjel felmegy Lánchídra, utána semmi. Két olasz találja meg ezek után a táskáját a Lánchídnál. Mi történhetett? A lehetőségek száma tulajdonképpen rendkívül számos. Öngyilkosság, gyilkosság, baleset. Nézzük csak ezeket, az öngyilkosság nem igazán valószínű, hiszen egy fiatal lányról van szó, továbbá az öngyilkosok általában hagynak valamiféle üzenetet vagy egyéb jelzést. Gyilkosság, nos ez már valószínűbb de hol vannak az indítékok? Elképzelhető véleményem szerint, hogy valakivel a hídon beszélt meg találkozót ebben az esetben lehet gyilkosság. De lehet baleset is. Baleset a másik fél részéről aki adott esetben nem akarta megölni a lányt csupán dulakodtak avagy összevesztek és ennek okán valahogy beleesett a Dunába. Őszintén szólva fogalmam sincs én nem vagyok Dupin lovag.

p.s.: Az eset eléggé hasonlít E.A. Poe: Marie Rogêt titokzatos eltűnése című művére, a posztot is ez alapján írtam.

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dgulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr9940391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2009.02.13. 08:49:27

Egy kollegam mondta, hogy a rendore ismerose szerint az ilyen es ehhez hasonlo esetek "12 egy tucat" kategoriaba esnek, csak perpill ennek a lanynak a szulei most jottek es pateliat csaptak.
A veszpremi eset is azert kirivo, mert hires embert oltek meg.

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.13. 08:52:32

@fulmerz: Biztos, hogy sok ilyen eset van de ahogy írod is ez ismertebb. Az a baj, hogy a jó nyomozók száma erősen közelít a 0-hoz.

Zep 2009.02.13. 09:08:43

Azt mondták, hogy eléggé be volt rúgva. Szerintem részegen felállt a híd korlátjára és egyszerűen beleesett.a vízbe.
Ha belegondolok miket csináltunk részegen egyetemista koromban, csoda, hogy élek.

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.13. 09:14:33

@Zep: Hát nem tudom, azért van annyi önkontrollja az embernek részegen is, hogy ne ölje meg magát. Ettől függetlenül ez is egy lehetőség.

fulmerz 2009.02.13. 09:22:33

Mi reszegen az ut kozepen gurultunk, cimboram jol be is vagta a fejet a jardaszegelybe, de cserebe talaltunk egy ciganykalapot a koppanas helyszinen:D
süti beállítások módosítása