HTML

Disszonáns Gulyás

Friss topikok

Linkblog

A fasiszták lecsaptak Nagykanizsán

2009.02.12. 14:43 Tőgyarcú Barom

"Megrongálták a Bogdán János Cigány Kisebbségi Közösségi Ház épületét Nagykanizsán. Az egyelőre ismeretlen tettes ablakokat vert ki, valószínűleg csütörtökön reggel 8 óra körül, amikor néhány dolgozó már az épületben volt. A konferencia-terem üres volt, így senki sem sérült meg, csak a járdát borították be üvegcserepek. A rendőrség szemtanúkat keres a környéken élők, illetve a járókelők között. A két ablakot valószínűleg nem kővel dobták be, hanem valamilyen eszközzel kiverték."

 Azt hiszem már csak idő kérdése, hogy valaki felkapja és újfent el lehessen mondani, hogy mi magyarok micsoda egy szemét fasiszta nép vagyunk. Bízom benne, hogy nem lesz igazam.

Meg kell jegyeznem azonban, hogy elég korrekten reagálták le:

"Teleki László, a helyi kisebbségi önkormányzat elnöke, MSZP-s országgyűlési képviselő szerint a támadás valószínűleg az országban kialakult, romák és nem romák közötti feszültség következménye. Hozzátette: Nagykanizsán eddig békességben éltek az emberek, ezért is furcsa az erőszak. Teleki hamarosan intézkedési tervet juttat el a kormányhoz, melyben megoldást javasol a romaügyre, illetve a feszült helyzet kezelésére - mondta el a Független Hírügynökségnek."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dgulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr36939046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2009.02.12. 15:12:44

Biztos olyan bodzasok voltak, akik tiltakoznak az ellen, hogy tarsaikat kizarjak a roma rendezvenyekrol es esemenyekrol. Hagyjak a picsaba, majd a vajda megkeresi es eliteli oket.
süti beállítások módosítása