HTML

Disszonáns Gulyás

Friss topikok

Linkblog

Valentin nap kontra és kontra

2009.02.14. 17:14 Tőgyarcú Barom

A Valentin nap így ebben a formájában nem más mint giccs. Rózsaszín műanyagba oltott vegytiszta giccs. Benézek az ajándék boltok kirakatain, és mint valami horror a fröccsöntött rózsaszín szívek és egyéb érdekes színű plüss állatok kavalkádja. Természetesen ezen nincs miért meglepődni hiszen a gagyi ipar kitűnő üzlet. December 6-án a kakaós tejmasszák támadása ezerszám, Karácsony szent ünnepén a mű karácsonyfák (feketétől-rózsaszínig!), Húsvétkor a műanyag tojások, továbbá a kakós tejmassza nyulak, birkák, csirkék. Behozták a Halloweent így még el lehet passzolni pár gagyiságot. Ezek után törvényszerű, hogy a Valentin nappal is "elbántak". Ez van.

Ettől függetlenül boldog, giccsmentes Valentin napot kívánok mindenkinek.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dgulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr48943057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fulmerz 2009.02.16. 09:57:23

Az volt a tervunk, hogy fozunk vacsorat es egy szivecskes gyertya mellett elfogyasztjuk. Vacsorat nem foztunk, a gyertyat pedig elfelejtettuk meggyujtani. Viszont kellemesen elitalozgattunk az este.

Tőgyarcú Barom · http://dgulyas.blog.hu/ 2009.02.25. 22:37:47

@fulmerz: Igen az az igazi. Újból jelentkezem hosszú hallgatás után.
süti beállítások módosítása